Aquest pastís està fet amb dos parts. La part superior és de fondant i per dintre de crema de mantega. Això permet que la seva conservació sigui sense nevera i per viatjar és perfecte.
Els números els vaig fer uns dies abans. Estan fets amb fondant (una plantilla i retallar) i amb cola comestible vaig enganxar les boletes. Ho vaig fer uns dies abans perquè així el fondant va endurir i va quedar rígid.
La part inferior del pastís està feta de nata, i les boletes estan enganxades a la nata, per això necessita fred constant.
L'interior és "senzill", fas un pa de pessic que divideixes en el nombre de colors que vols tenir al final, jo vaig voler fer l'arc de Sant Martí. Entre capa i capa, vaig "banyar" els pastís amb un almívar d'anís i hi vaig posar una capa de nata, i així successivament.
L'interior va quedar espectacular. Uns colors molt vius (colorants Wilton) i un gust molt fresc. La veritat és que de tots era el més bo!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada