La Inés ha fet 19 anys i havia de fer un pastís "pràctic" sí, sí... pràctic perquè havia de viatjar Andorra-Girona
Els anys els feia entre setmana i els celebrava amb les amigues de la uni. Una "pijama party". Com que "l'acampada" es feia al menjador de casa seva doncs el seu pastís havia de tenir algun toc "especial".
Us presento el pastís "acampada on sigui"
Primer de tot hem de fer un pa de pessic rodó de la mida que més ens convingui (el meu uns 20 cm aprox.). És important tallar la part superior per tal que quedi completament pla i després retallar els laterals amb un ganivet per evitar les parts més seques del pastís.
A continuació dividim el pastís en tres parts iguals per farcir-lo de buttercream de Nutella.
Preparem una buttercream de Nutella i la posem en una màniga pastissera.
Abans de farcir les diferents capes del pastís és important que el puguem "emborratxar bé i que quedi més "humit"mmmmm... per això fem un almívar.
Quan ja hem "emborratxat" i farcit les tres capes, el cobrim completament amb la xocolata que ens ha sobrat i el posem a la nevera per tal que la buttercream s'endureixi i després la puguem allisar millor.
A continuació el comencem a decorar... volem simular la típica acampada americana en que es tradició cremar els núvols de sucre al foc, així doncs col·loquem els núvol pel voltant i els enganxem amb una mica de xocolata.
El pas següent consisteix en torrar-los una mica... han d'agafar coloret així que... utilitzem un bufador i vigilem molt.
A continuació ens cal un element que simuli els troncs de la foguera... Hem utilitzat uns tubulats de la casa Rifacli (mireu tot el que tenen aquí).
El pas més complicat... i Eva: "com has fet el foc?" Doncs és una bona pregunta... de les opcions que vaig trobar a Sant Google cap em va convèncer perquè bàsicament no tenia els ingredients que em demanaven així que em vaig haver de rascar la closca i fer servir una tècnica que havia utilitzat aquest Nadal amb unes galetes amb estrella de vidre. És senzill... es tracta de triturar caramels de "vidre" i desfer-los al forn, refredar-los i després trencar-los.
Aquí un tutorial perquè us en pugueu fer una idea.
I ja està... tres núvols punxats en un punxó i apa decoració acabada... fàcil eh!
Per molts anys, Inés!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada