dilluns, 12 de desembre del 2016

detalls de Nadal

Sempre m'ha agradat fer un detall de Nadal a les mestres, no sempre tinc temps de fer-lo jo però aquest any sí. Vaig veure unes galetes al Pinterest que em van agradar molt i les vaig copiar.


Primer de tot cal fer les galetes. Jo les faig de mantega perquè són més gustoses. En aquest cas són fàcils ja que no tenen una forma que necessiti un tallador concret. Cal fer una planxa uniforme i amb un regle i un ganivet tallar amb formes rectangulars. Un cop tallades no les toqueu, es poden coure encara que es toquin. Això sí, quan surtin del forn, torneu-les a tallar abans no es refredin, ja tindreu la marca feta.
Recepta galetes (aquí)


Per la decoració he fet glaça (sucre i clara d'ou) i colorants. He fet aquesta recepta que sempre em surt bé (aquí)
 

 
El toc final ha estat trobar aquesta gerra amb l'estrella (que fa Nadal) a Pyrenees. La gerra, a més, està de moda ja que és d'aquestes que després pots posar-hi una palla i beure't un smoothie. és xula eh!
A sota hi ha una mica de sucre per fer efecte neu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada